PlzeňDnes.cz
PlzeňDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Plzeňský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Plzeňský deník - sport Zdroj: Plzeňský deník - sport |

Už jsem to chtěl zkusit o chvíli dříve, říká Černý k brance z půlky hřiště

2. 5. 2024 | Každý má v paměti legendární gól Patrika Schicka na Euru 2021, kdy se český útočník trefil z půlky hřiště do sítě Skotska. Zároveň byl jeho gól vyhlášen jako nejkrásnější branka celého evropského šampionátu. Podobně se trefil o víkendu tak= útočník Králova Dvora Daniel Černý. Ten napřáhl zpoza půlky a jeho pokus doletěl k překvapení všech až za plzeňského brankáře Daňka, který už nestihl doběhnout zpět do své branky. Králův Dvůr tak nakonec porazil rezervu Viktorie 3:1. ...

Silničářům dal mat cyklokrosař Kerl a vede Giant ligu

2. 5. 2024 | Devatenáctiletý jezdec z Chrástu u Plzně se díky vítězství vyšvihl do čela průběžného pořadí kritérijní série. 

Potvrzeno. Hokejová Plzeň získala do útoku Klepiše. Kdo bude další?

2. 5. 2024 | Po kanadském útočníkovi Christophu Lalancettovi je to druhá oficiálně odtajněná posila Škodovky. 

Fotbalisté Viktorie Plzeň se připojí ke Slavnostem svobody, guláš bude zdarma

1. 5. 2024 | O nadcházejícím víkendu si Plzeň a celý kraj připomenou konec druhé světové války tradičními Slavnostmi svobody. K oslavám se připojí i Viktoria Plzeň, která odehraje první domácí zápas ligové nadstavby, v němž přivítá v neděli od 15 hodin Mladou Boleslav, jako UTKÁNÍ SVOBODY.

OBRAZEM: Mladí viktoriáni na Bohemce neuspěli, dostali šest gólů

1. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Sváteční den si mladí fotbalisté plzeňské Viktorie v kategorii do patnácti let zpestřili předehrávkou 26. kola České ligy žáků na půdě pražských Bohemians. Na utkání, jehož dějištěm bylo centrům mládeže místního klubu nedaleko hlavního stadionu, ale nebudou vzpomínat v dobrém. Západočeši totiž v hlavním městě prohráli vysoko 2:6, když zaspali zejména úvod druhého poločasu, ve kterém dostali během krátké chvíle tři branky. Podívejte se na fotky z tohoto střetnutí. ...

Zaměstnanecká liga: ÚMO 2 Plzeň vyhrál okresní kolo, za Proheq hrály tři ženy

1. 5. 2024 | Pátý ročník okresního kola Zaměstnanecké ligy Deníku ve fotbalu vyhrál Úřad městského obvodu (ÚMO) Plzeň 2, který ve finále na hřišti v Dobřanech porazil společnost Proheq 8:3. Vítěz postoupil do krajského semifinále. Úterního okresního kola v Dobřanech se zúčastnilo šest týmů.

FOTO: Na Borech vládl stoprocentní Bednář

1. 5. 2024 | O víkendu se uskutečnily v Plzni na Borech první letošní plochodráždní závody. Na startu se postupně sešly všechny mladé české naděje, které byly doplněné i o zahraniční jezdce. V hlavním závodě si suverénně vedl Adam Bednář z pražské Markéty, který zvítězil ve všech svých jízdách. 

Kolizi finále házené v Plzni s fotbalovým pohárem vyřešila televize

1. 5. 2024 | Sportovní fanoušci v Plzni měli pár dnů pořádně zamotanou hlavu. Na středu 22. května od 18 hodin bylo totiž současně plánováno finále fotbalového MOL Cupu mezi Viktorií a pražskou Spartou i třetí finále extraligy házenkářů mezi Talent týmem Plzeňského kraje a karvinským Baníkem. Co s tím?

FOTO: Futsalisté Interobalu Plzeň si po roce zahrají ve finále, obhájí titul?

1. 5. 2024 | Futsalisté plzeňského Interobalu zvládli i třetí semifinálový zápas s pražskou Slavií a v nejkratším možném čase postoupili do boje o mistrovský titul. Na domácí vítězství 4:3 se ale tentokrát pořádně nadřeli, rozhodl Vnuk až v samém závěru.

OBRAZEM: Fotbalisté Holýšova otočili náročný zápas na hřišti Lhoty, podívejte se

30. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Předtím pětkrát v řadě nevyhráli, ale pak díky Csaplárově pasti skolili Černice a teď fotbalisté Holýšova zvládli za tři body i náročný souboj na hřišti Lhoty, kde v rámci 24. kola krajského přeboru uspěli 3:1. A to i přesto, že na svého soupeře ztráceli jednu branku.

OBRAZEM: Nezastavitelný Koranda řídil výhru Rapidu Plzeň v Radnicích

30. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Nejgólovějším hráčem 24. kola krajského přeboru byl ofenzivní fotbalista plzeňského Rapidu Daniela Koranda. Ten se nejspíš dobře vyspal, protože v zápase na půdě Sokola Radnice vstřelil domácímu týmu čtyři branky a stal se hlavní hvězdou svého mužstva při důležitém vítězství 4:2. Podívejte se nyní společně s námi na fotky z tohoto mače.

Bikeři v Městě Touškově, rvačka o body i o olympiádu

30. 4. 2024 | Středeční sváteční pokračování krajského AC Heating Cupu je generálkou na víkendové zahájení Českého poháru v cross country. V touškovské rokli se utká kompletní domácí špička v čele s Ondřejm Cinkem. 

Koubek je skvělý stratég, chválil kouče Limberský. V dobrém vzpomínají i další

30. 4. 2024 | Ačkoliv se sám označil na startu této sezony za překlenovacího kouče, poslední dubnový den prodloužil Miroslav Koubek smlouvu s plzeňskou Viktorií o další rok. Jak na něho vzpomínají bývalí svěřenci?

O trenérovi Viktorie je jasno, Koubek prodloužil smlouvu o další rok

30. 4. 2024 | O další rok prodloužil smlouvu s fotbalovou Viktorií Plzeň trenér Miroslav Koubek, Ten sice loni přišel, jak sám uvedl jako překlenovací kouč, ale na lavičce plzeňského klubu zůstane i v sezoně, kdy se bude bojovat o přímý postup do Ligy mistrů.

Talent vyzve ve finále opět Karvinou. Nepřekvapilo mě to, říká Štochl

30. 4. 2024 | Po víkendu je jasné, že finálovým soupeřem házenkářů Talent týmu Plzeňského kraje v play-off extraligy bude Baník Karviná. Tyto kluby se ve finále utkají pošesté v řadě. Mistrovský titul obhajuje Talent. První zápas se bude hrát ve středu 15. května v Plzni.

Chorý v sobě probudil střelce a ligovými góly si říká o reprezentaci

29. 4. 2024 | Uplynulý týden mu střelecky jasně patřil. Vytáhlý forvard Tomáš Chorý se dvakrát trefil ve středečním semifinále MOL Cupu se Zlínem i v nedělním 30. kole FORTUNA:LIGY proti Teplicím. V obou případech tím pomohl plzeňské Viktorii ke snadné výhře 3:0.

ANKETA DENÍKU: Kdo byl nejlepším fotbalistou 24. kola krajského přeboru?

29. 4. 2024 | V sobotu a neděli bylo na osmi stadionech na programu 24. kolo aktuálního soutěžního ročníku krajského přeboru fotbalistů. A vy nyní můžete hlasovat, kdo byl nejlepším fotbalistou tohoto víkendu.

Mezinárodní Grand Prix juniorů ovládl Šumpík jako první Čech

29. 4. 2024 | Sedmnáctiletý reprezentant z pořádající akademie vyhrál dvouetapový závod u Kyšic, gratuloval mu i Roman Kreuziger.  

První posila hokejové Škodovky. Přichází centr Lalancette

29. 4. 2024 | Kanadský útočník předtím působil v hradeckém Mountfiledu, Plzni se upsal na dvě sezony.   

I. B TŘÍDA: Úněšov zdolal béčko Slavoje, Starý Plzenec remizoval s Hrádkem

29. 4. 2024 | Víkendový program fotbalových bitev nebyl v Plzeňském kraji pouze ve znamení zápasů krajského přeboru a I. A třídy. Fanoušci mohli navštívit také souboje hrané v rámci 22. kola kola krajské I. B třídy. Jaké výsledky se o víkendu urodily? Podívejte se v exkluzivním přehledu Deníku.



Zpravodajství PlzeňDnes.cz

Ministr kultury Martin Baxa navštívil podhůří Šumavy

Ministr kultury Martin Baxa navštívil v doprovodu ředitelky Národního památkového ústavu Naděždy Goryczkové a náměstka Vlastislava Ourody zámek v Týnci a Státní hrad a zámek ...

AOPK: Na sršně asijské číhají podél dálnice D5 návnady v pastích

Sršeň asijská je invazní druh hmyzu, který se specializuje na lov včel a může se velice rychle šířit. Představuje značné riziko nejen pro chovy včel, ...

Jak začít se skákáním na trampolíně? Přinášíme ty nejlepší tipy pro dospělé začátečníky

Skákání na trampolíně je čím dál populárnější nejen mezi dětmi, ale i dospělými. Pravidelné skákání na trampolíně může zlepšit vaši rovnováhu, koordin ...

Půlmaraton Plzeňského kraje zaznamenal rekordní počet běžců

Za slunného počasí dnes 9. ročník rodinného závodu Půlmaraton Plzeňského kraje zaznamenal rekordních 1550 dospělých běžců a na dětských bězích to bylo ...

Mladík ve škole na Tachovsku vyhrožoval dvěma lidem zabitím, zadržela ho policie

Včera po jedné hodině odpoledne přijal operační důstojník na lince 158 oznámení, že na jedné ze škol na Tachovsku má vyhrožovat mladý muž s nožem dvěm ...



Pátek 3.5.2024
Plzeňský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes